Bu Blogda Ara

Organik makarna nasıl yapılır?



Organik Makarna Nasil Yapılır?
Organik Makarna Nasil Yapılır?

Makarnanın anavatanı İtalya'da yetişen en kaliteli durum buğdayının en sağlıklı tarım koşullarında, doğal yolla yetiştirilerek besin değerinin ve vitaminlerinin maksimuma ulaştığı noktada toplanarak üretilen durum buğdayı enerji verici özelliği ile bilinir.
Bu siteden sadece makarna seçilmez başka şeylerde seçilir çünkü her biri birbirinden lezzetli özel tatlar.Çörekotu,argan yağı,zeytin,bal,baharatlar,salçalar,kuruyemişler,soslar ...seçilir diyorum ama karar vermek o kadar zor ki bütçeniz yettikçe her bir ürünü tek tek de alabilirsiniz.
Nasıl sipariş verilir?
Türkiye'nin neresinde olursanız olun internet sitesine girip siparişlerinizi verdikten sonra ürün kargoyla evinize kadar geliyor.
 İlk ürünümüzü çalışma arkadaşımız  Erol almıştı.Bize getirdi hemen bir tadına bakalım demişti.Erol arkadaşımız iyi bir organik tüketicisi olduğu için kendisine tüm çalışma arkadaşlarımız organik Erol demektedir.İlk paketi açtığımda bana ballandıra ballandıra lezzetinden bahsetmişti.Sitede birde bal var ki konuşmuşken organik balı da geçemeyeceğim var.Oda ayrı bir sofraların lezzetidir.Makarnayla aslında aram pek yoktur ama bu makarnayı kendi sitemizden aldığım diğer ürünlerle  yaptım.Şiddetle tavsiye ediyorum.Bir insan kullanmadığı bir ürünü başkalarına tavsiye edemez.Bizde bunu biliyoruz ilk başta organik yetiştirirken şimdi koskoca dev bir e-ticaret sitesi sahibi olduk.
Organik makarna nasıl yapılır?
Tencereye biraz su ve azıcık tereyağı konulur.Su kaynayınca makarna atılır makarna piştiğine kanaat getirdiğimizde üzerine yine organik sos katarak sofraya koyabilir afiyetle yiyebilirsiniz.


Bu yazımızı beğendiyseniz, ayrıca ''Çörek Otunun Saça Faydaları Nelerdir?'' yazımızda ilginizi çekebilir.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder