![]() |
Organik Makarna Nasil Yapılır? |
Makarnanın anavatanı İtalya'da yetişen en kaliteli durum buğdayının en
sağlıklı tarım koşullarında, doğal yolla yetiştirilerek besin değerinin ve
vitaminlerinin maksimuma ulaştığı noktada toplanarak üretilen durum buğdayı
enerji verici özelliği ile bilinir.
Bu siteden sadece
makarna seçilmez başka şeylerde seçilir çünkü her biri birbirinden lezzetli
özel tatlar.Çörekotu,argan yağı,zeytin,bal,baharatlar,salçalar,kuruyemişler,soslar ...seçilir diyorum ama karar
vermek o kadar zor ki bütçeniz yettikçe her bir ürünü tek tek de alabilirsiniz.
Nasıl sipariş verilir?
Türkiye'nin neresinde
olursanız olun internet sitesine girip siparişlerinizi verdikten sonra ürün
kargoyla evinize kadar geliyor.
İlk ürünümüzü
çalışma arkadaşımız Erol almıştı.Bize getirdi hemen bir tadına bakalım
demişti.Erol arkadaşımız iyi bir organik tüketicisi olduğu için kendisine tüm
çalışma arkadaşlarımız organik Erol demektedir.İlk paketi açtığımda bana
ballandıra ballandıra lezzetinden bahsetmişti.Sitede birde bal var ki
konuşmuşken organik balı da geçemeyeceğim var.Oda ayrı bir sofraların
lezzetidir.Makarnayla aslında aram pek yoktur ama bu makarnayı kendi sitemizden
aldığım diğer ürünlerle yaptım.Şiddetle tavsiye ediyorum.Bir insan
kullanmadığı bir ürünü başkalarına tavsiye edemez.Bizde bunu biliyoruz ilk başta
organik yetiştirirken şimdi koskoca dev bir e-ticaret sitesi sahibi olduk.
Organik makarna nasıl yapılır?
Tencereye biraz su ve
azıcık tereyağı konulur.Su kaynayınca makarna atılır makarna piştiğine kanaat
getirdiğimizde üzerine yine organik sos katarak sofraya koyabilir afiyetle
yiyebilirsiniz.
Bu yazımızı beğendiyseniz, ayrıca ''Çörek Otunun Saça Faydaları Nelerdir?'' yazımızda ilginizi çekebilir.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder